Om oss

Mekaniska komponenter tillverkade med engagemang och kvalitet  


Med oss får du en partner som vill hjälpa dig med dina mekaniska komponenter och ritningsdetaljer. När du väljer oss får du tillgång till många produktionsmöjligheter med lång erfarenhet och kunskap. Genom smarta och konstadseffektiva produktionslösningar hjälper vi dig att öka din konkurrenskraft. Ju fler produkter du kan tillverka, smart och konstadseffektivt, desto bättre konkurrenskraft får du. Det gör att du kan fokusera på det du ska vara bra på. 
 
Du som kund är viktig för oss. Vi vill bygga goda affärsrelationer, där vi genom dialog kan förbättra och utvecklas tillsammans. Vi hjälper dig att hitta rätt produktionsprocess för dina behov. För oss är varje order viktig. Vi är en pålitlig och flexibel organisation med personlig service – vår största konkurrensfördel är vårt engagemang- vår vilja att lyckas. Vi vill göra vårt bästa och göra rätt saker rätt.

Rätt detaljer ger dig god tillverkningsekonomi


​​​​​​​Att optimera en industriell produktionsprocess handlar om att ställa rätt frågor från början. Kanske behöver inte toleransen vara så snäv? Kan det innebära ett annat val av maskin och lägre tillverkningskostnader? Blir det bäst att tillverka en större produktionsvolym och lagerhålla för avrop, eller är en mindre serie det optimala just nu? Hos oss kan du samtala om saker som påverkar tillverkningen med målet att landa i en lösning som passar dina behov. Noggrannhet, engagemang, men också nyfikenhet och öppna diskussioner gör att när produktionen startar är varje led avstämt och anpassat. Det spar tid och pengar, men ger dig framför allt en tryggare leverans. 

PÅLITLIGHET OCH STÄNDIGA FÖRBÄTTRINGAR 

​​​​​​​
​​​​​​Välj en partner som ständigt arbetar med uppföljning och utveckling. Gnox strävar efter att utveckla och förbättra verksamheten. Vi gör riskbedömningar och vid behov tillverkningstest för att skapa en så säker produktionsprocess som möjligt. Vårt kvalitets- och miljösystem hjälper oss att hålla hög tillförlitlighet och att värna om resurserna i vår omvärld och minimera en negativ miljöpåverkan. 
​​​​​​​
 Läs mer om vår kvalitetspolicy och miljöpolicy ​​​​​​​här!