Jobba hos oss

VILL DU HJÄLPA SVENSK INDUSTRI MED SMARTA LÖSNINGAR? 


Är du en svarvare eller produktionstekniker som längtar efter mer kundkontakt? Eller har du kunskaper inom konstruktion och ritningslära som du vill använda till nya utmaningar? Vi tror att din bakgrund kan variera, men ändå passa perfekt för att bli en av våra nya kollegor. Har du erfarenhet av mekaniska komponenter och industriell produktion så är det ett plus, men det viktigaste för oss är att du är en person med stor nyfikenhet, vill arbeta i team och gillar att utvecklas. ​​​

HOS GNOX ÄR VARJE ARBETSDAG UNIK 


Gnox är ett familjeföretag där kunden alltid är i centrum. Vi har tydliga ansvarsområden, men hjälper självklart varandra vid arbetstoppar eller utmanade uppdrag. För att trivas hos oss behöver du gilla problemlösning och att arbeta nära kunden. Du kan vara säker på att dina arbetsuppgifter varierar, att du får den kunskap du behöver för att göra ett bra jobb och att det alltid är högt i tak. En öppen och trygg arbetsmiljö skapar inte bara en bra gemenskap utan även engagemang och kvalitet för våra kunder. Därför är gemensamma aktiviteter, fortbildning och möjlighet att själv kunna påverka sitt arbete viktigt hos oss.

BLI EN DEL I GNOX-FAMILJEN   


​​​​​Vi är alltid nyfikna på personer med intresse för och kunskap inom teknik, mekanik och industriell produktion. Hos Gnox får du arbeta med kunder inom svensk industri med olika inriktning. Fyll i formuläret på den här sidan och ta en förutsättningslös fika tillsammans med oss; det kan vara starten på ett nytt roligt kapitel i ditt arbetsliv.